Ouderraad De Ranke

Voor www.ouderraadderanke.be is een Joomla CMS gekozen, alhoewel ook WordPress perfect zou volstaan. De website heeft een beperkte inhoud en wordt vooral als uitgangbord gebruikt voor de Ouderraad. Communicatie verloopt via de Sociale media, waar sneller ouders bereikt kunnen worden.

De ouderraad is een groep van ouders die zich bij het begin van het schooljaar op vrijwillige basis engageert om op verschillende manieren de band tussen school en gezin te verbeteren en te verstevigen en om zoveel mogelijk ouders bij het schoolgebeuren te betrekken.

Een aantal keer per jaar komt de ouderraad samen en bespreken we diverse agendapunten. Naargelang de activiteit bestaat er een werkgroep per activiteit. Hier wordt enkel die ene activiteit voorbereid op een losse manier, waarbij iedereen kan kiezen waar hij zijn of haar steentje kan bijdragen.

Een aantal activiteiten vormen elk schooljaar een vast onderdeel van ons programma zoals oa. de wijndegustatie, het Sinterklaasfeest, het schoolfeest, ...

Wil jij af en toe even tijd vrijmaken om je op een positieve en ontspannen manier in te zetten voor onze school, kom dan zeker bij ons oudercomité. Je bent van harte welkom! Geef een seintje aan de voorzitter of aan de directie.

Spread the love

Een reactie achterlaten

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Google Client ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Google and Youtube Login to work

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *