Star Bricks

www.star-bricks.com maakt gebruik van WordPress. WordPress verleent zich uitstekend voor deze website, omdat de inhoud vrij beperkt en statisch is. Toch wordt gebruikt gemaakt van de rijke plugins die zowel video, slideshows en sociale integratie mogelijk maken.

Veel plezier met LEGO Star Wars figuren. Bouw je snelste planeet racers en grootste slagschepen met deze Lego Star Wars voorbeelden. De lego instructies worden stap voor stap uitgelegd. Het is gemakkelijk en beschikbaar voor Android smartphones en tablets.

U kunt de LEGO-instructies downloaden, assembleren en spelen. Alle voorbeelden zijn in verschillende categorieën. Waarom ga je niet je eigen uitvinden? Het is makkelijk om te doen en je zult iets overhouden wat je wilt spelen als je klaar bent!

Spread the love

Een reactie achterlaten

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Google Client ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Google and Youtube Login to work

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *