Building examples

www.buildingexamples.com is een populaire website voor kinderen en ouders die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen met bouwstenen. Ze spelen en leren. De inhoud is danig opgebouwd dat zowel hele kleine kinderen als ouders er vlot hun informatie terugvinden.

Het Joomla content management systeem is de basis voor deze website. Verschillende uitbreidingen zorgen voor een meerwaarde voor de gebruikers. Zo kan men efficient zoeken, de website vertalen in de eigen taal, een forum om informatie uit te wisselen, een maandelijkse nieuwsbrief voor de fan's. Deze website is polulair en dus zwaar belast door de vele bezoekers. Sociale media spelen ook een centrale rol in de marketing. Een goed voorbeeld waar verschillende platformen samen komen.

Deze website www.buildingexamples.com heeft een uitgebreid set aan lego voorbeelden voor alle leeftijden. Met instructies wordt de bouw stap voor stap uitgelegd. Maak uw hoogste torens en snelste auto's. De bouwstenen trekken de aandacht van de jongste door hun heldere kleuren en de bouwmogelijkheden. Het bouwen van constructies ondersteunt de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Help je kind en laat ze kleine dieren of grote torens toren. Het is vooral leuk!

Spread the love

Een reactie achterlaten

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Google Client ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Google and Youtube Login to work

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *